Wie en wat ben je nou eigelijk echt?

Te midden van een wereld waarin we vaak verdwaald ronddwalen, verstrikt raken in verhalen en constant weggetrokken worden uit het moment, waarin juist de schat aan informatie ligt om ons te verlossen uit al het lijden. Als wij je nu vertellen dat er een reis is die je uitnodigt om jezelf te helen en de verbinding te herstellen met jouw diepste essentie. 

Wij geloven sterk in de kracht van deze innerlijke reis – een pad die je terugbrengt naar je kern, waar alle antwoorden liggen die nodig zijn om weer controle te krijgen over jouw leven. Deze benadering, samengesteld door Natalja Sakes en Leo Melcherts Jr., creëert een helend veld dat de waarheid gebruikt om ons te verbinden en te bevrijden van verhalen en patronen die geworteld zijn in het verleden en niet resoneren met wie we werkelijk zijn. 

Stel je voor dat je vanuit een plaats van liefde naar je diepste angsten kunt kijken, wetende dat alles er mag zijn. Hoe bevrijdend zou het zijn om volledig je authentieke zelf te kunnen zijn, zonder maskers, zonder aanpassingen en zonder druk van buitenaf? 

Onze events hebben als doel jou in contact te brengen met je Ware Zelf en datgene weer te belichamen wat jou in essentie kenmerkt. Wij bieden de handvatten om jezelf te helen, om die connectie te herstellen, zodat je de wereld kunt ervaren vanuit een staat van heelheid en liefde. 

Vanuit deze verbinding met de waarheid vinden we onze weg naar een staat van totale vrijheid, overvloed en liefde. En vanuit deze innerlijke vrijheid kun je weer manifesteren, samenwerken en verbinden met de wereld om je heen. 

Onze ceremonies maken gebruik van krachtige elementen zoals cacao, meditatie, ademwerk, soundhealing met helende frequenties die jouw systeem terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. We omarmen zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie om te erkennen dat ze verschillende kwaliteiten vertegenwoordigen van één geheel. Als we onszelf herkennen in deze dualiteit, kunnen we onszelf herkennen als goddelijke wezens. Wanneer we zien dat alles in onszelf zit en wij zelf kunnen kiezen om weer te verbinden dan kunnen wij ons unieke licht laten schijnen op deze wereld.  

Ben je er klaar voor om jouw authentieke zelf en unieke gaven opnieuw op aarde te brengen en voluit in het leven te staan? Om de kracht van liefde te belichamen en samen een diepere staat van vrijheid, verbondenheid en vervulling te ervaren? 

Bij ons draait het om het herstellen van de verbinding met jezelf, zodat je met de ogen van liefde en eenheid naar de wereld om je heen kunt kijken. We bieden de juiste tools om jezelf te helen. Samen zullen we de hemel op aarde doen manifesteren, een wereld waarvan we in ons hart weten dat deze allang bestaat. 

Ben je klaar om deze reis met ons te maken! 

`Ben je er ook bij op 24 februari?

LOCATIE:

Ons event vindt plaats in de prachtige Laurentiuskerk in Weesp.